Country Casual

Landelijk casual

We bekijken de zonnige kant van het leven op het platteland, nadat de koeien en kippen zijn verzorgd voor een avondje uit in de stierenkop die om je opsmuk vraagt.

De Dallas-fedora

De Dallas is een fedora hoed met brede drukknopen. Afgewerkt in fijn bontvilt met een lederen bandafwerking en zachte zweetband waardoor deze hoed in Ranch-stijl zowel comfortabel als duurzaam is.

De Hudson Brooklyn Newsboy-pet

De Hudson Newsboy-pet is een pet met acht panelen, maar gesneden in een ovale vorm. nauw aansluitend op het hoofd met een smallere vorm door de kruin. Het heeft een grote knoop en een gebogen klep. Over het algemeen geeft de Hudson een slankere pasvorm, dus het is een goed alternatief als je van de Baker Boy-stijl houdt, maar niet enthousiast bent over de volheid waarmee het gepaard gaat.

De Shooter-pet

De Shooting Cap is een onmisbare hoofddeksel voor countrysporten. De langere, bredere klep van deze pet biedt meer bescherming tegen schittering en regen, met een diepe, geschulpte achterkant voor een stevige pasvorm. Handgemaakt in een waterafstotende Lovat Scottish Tweed met gewatteerde katoenen voering.

Terug naar blog