Ladies of Laird

Dames van Laird

Oprichter van Laird Hatters - Zofia Torun-Shaw

Internationale Vrouwendag voor alle ongelooflijke vrouwen die hier bij ons werken in ons hoedenmakerijbedrijf in het VK. Als onafhankelijk bedrijf begrijpen we de waarde van een divers personeelsbestand en zijn we er trots op zo'n sterk team van vrouwen te hebben.

Onze luxe hoeden en petten worden zorgvuldig vervaardigd door bekwame ambachtslieden in onze werkplaats in Hertfordshire, en we zijn vereerd dat vrouwen zo'n integraal onderdeel van ons productieteam vormen. We erkennen het harde werk en de toewijding die nodig is om elk afzonderlijk stuk te maken, en we zijn dankbaar voor de bijdragen van al onze teamleden.

Naast ons werkplaatspersoneel hebben we ook het geluk dat we vrouwen hebben in belangrijke managementfuncties in onze vijf winkels in het Verenigd Koninkrijk. Deze vrouwen brengen een uniek perspectief en waardevolle inzichten met zich mee, waardoor we onze klanten beter van dienst kunnen zijn en ons bedrijf als geheel kunnen versterken.

Op deze Internationale Vrouwendag willen we even de tijd nemen om de vrouwen die met ons werken te waarderen en hun prestaties te vieren. We zijn toegewijd aan het blijven creëren van een inclusieve en ondersteunende omgeving waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Bedankt aan alle vrouwen die ons bedrijf geweldig hebben gemaakt!

Terug naar blog